Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Na Besnoj Kobili popunjeni svi smeštajni kapaciteti

Objavljeno u Društvo

Objavljeno January 11, 2013 2 komentara

Na Besnoj Kobili prema recima direktora ovog skijališta Dejana Manića ima snega oko 40cm i popunjeni su svi smeštajni kapaciteti. Početak skijališne sezone je više nego uspešan,imajući u vidu da su kapaciteti popunjeni do kraja februara. Samo u januaru se očekuje prihod od 2 miliona dinara,dok je za celu zimsku sezonu predviđen prihod od 8 miliona dinara,kaze Manić i dodaje da očekuje da će taj prihod biti i veći.Na veliku posećenost planinarskom domu utiču i povoljne cene koje su u skladu sa našom ekonomskom situacijom. Inače,trenutno na planini trenutno boravi udruženje „Munja“ sa osnovcima i srednjoškolcima iz Leskovca, ŽOK „Vranje“, ali  su na skijanju i porodice iz Vranja,rekao je Manić.

2 Comments

Trenutno ima 2 komentara u vezi Na Besnoj Kobili popunjeni svi smeštajni kapaciteti. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. Besna kobila i skijaliste na toj planini mozda bi i mogli biti paznje vredni kada bi se tamo radilo kako valja. Ali kada dodjes iz Vranja, prevalis 40 km po poluociscenom putu (a bilo je 11 sati!!!), i platis ski pas, najmanje sto ocekujes je da ti lik koji izdaje ski opremu kaze – jbg brate, nemamo opremu! Na stazi 20-ak ljudi i nema opreme! Neverovatno! Naravno, radila je jedna staza a druga ne jer na njoj nije bilo snega (kako je to moguce kad su jedna od druge udaljene 10 metara ne znam!). I jos slag na torti, odvari se deo na zicari i zastoj pola sata. Popijem caj, upalim kola i nazad da nikad vise ne dodjem! Cirkus!

  2. Ja sam se za vikend bas super proveo!

Ostavite komentar