Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Šokantno:Kineskinja posle porođaja ostarila !

Objavljeno u Zanimljivosti

Objavljeno January 28, 2013 Nema komentara

KineskinjaŽena koja se zove Wu (27) iz Kine doživele je jednu neverovatnu stvar,ona je naglo je ostarila o nakon porođaja.Sada kada ovu ženu od 27 godina pogledate izleda kao starica od šezdeset ili sedamdeset godina.

Wu je kineskim novinarima izjavil da nakon porođaja odnosno ove šokantnr promene tela se ne usuđuje da izađe vani,među svet.ona kaže a joj je strašno neugodno kada joj neko na ulici kaže baka,a zna da to nije.

Wu se udala kada je imala 21 godinu, a sina je rodila tek prošle 2012. godine.Posle tog poroda kojeg je imala kaže da je počela naglo da stari i dodaje da čak ni u ogledalo se ne sme pogledati koliko ju je ta “starost” šokirala

Ova “mlada baka” kaže da je obišla nekoliko bolnica i kao i doktora,ali za sada joj niko nije pomogao nit neko od doktora postavio dijagnozu od čega boluje, jedno vreme je razmišljala i o samoubistvu.

Ipak,kako ona kaže ona se nada da će jednog dana doktori uspeti da joj uspostave dijagnozu bolesti.I da će joj doktori moći vratiti njen mladalački izgled lica  i da će na kraju živeti kao i svi ostali-normalno.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Šokantno:Kineskinja posle porođaja ostarila !. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar