Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

I ove godine 10 dana besplatno u banji za najsiromašnije penzionere

Objavljeno u Društvo

Objavljeno February 28, 2013 1 komentar

PenzioneriI ove godine penzioneri sa najnižim primanjima moći će da iskoriste mogućnost da 10 dana besplatno odu u neku od domaćih banja, uz pun pansion, obavezan lekarski pregled, terapiju i plaćene putne troškove, a konkurs sa uslovima koje treba da ispune kako bi ostvarili to svoje pravo biće objavljen sredinom marta, kažu u PIO fondu. Odmor, rekreacija, lečenje, medicinska terapija i sve to besplatno. Ukoliko spadate u grupu penzionera sa najnižim primanjima, imate pravo da se nadate da ćete otići na banjsko lečenje o trošku države, što je prilika koju je prošle godine iskoristilo 10.000 penzionera. Koliko tačno iznosi prosečna penzija u Srbiji, od čega zavisi da li će korisnici moći da odu za besplatno lečenje, znaće se do prve polovine marta, kada će u novinama biti objavljen konkurs a ujedno i početi prijava za odlazak u banje, iz kojih se, kako kažu u Savezu penzionera Vojvodine, naši najstariji sugrađani vraćaju prezadovoljni pruženim uslugama.

Izvor: RTV

1 Comment

Trenutno ima 1 komentar u vezi I ove godine 10 dana besplatno u banji za najsiromašnije penzionere. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. Poštovani,zbog čega je besplatna banja za siromašne penzionere na 5 godina, kada je bila na 3? Da li mislite da je to u redu? Ko će da čeka toliko dugo? Molim vas da mi neko odgovori. Pozdrav.

Ostavite komentar