Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Konferencija:”Stanje bezbednosti saobraćaja na putevima gradova i opština Pčinjskog okruga sa posebnim osvrtom na bezbednost dece u saobraćaju”

Objavljeno u Društvo

Objavljeno February 11, 2013 Nema komentara

SaobracajU velikoj sali Skupštine grada održana je Regionalna konferencija pod nazivom „Stanje bezbednosti saobraćaja na putevima gradova i opština Pčinjskog okruga sa posebnim osvrtom na bezbednost dece u saobraćaju“. Na skupu je bilo reči o aktivnostima na poboljšanju bezbednosti učesnika u saobraćaju, kao i o predlozima unapređenja i jačanja saradnje nadležne Agencije za bezbednost saobraćaja i lokalnih samouprava. Učesnici konferencije upoznati su i sa međunarodnim iskustvima gradova i opština na unapređenju bezbednosti saobraćaja, kao i sa pravima i obavezama lokalnih samouprava sadržanim u Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.  

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Konferencija:”Stanje bezbednosti saobraćaja na putevima gradova i opština Pčinjskog okruga sa posebnim osvrtom na bezbednost dece u saobraćaju”. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar