Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Nemački neurolog pronašao deo mozga gde je smešteno zlo

Objavljeno u Zanimljivosti

Objavljeno February 08, 2013 Nema komentara

MozakNemački neurolog Dr.Gerhard Roth tvrdi da je pronašao područje mozga,iz kog vreba zlo koje stvara ubice,silovatelje ili na primer pljačkaše.On je otkrio kako u srednjem delu mozga smješten tkz. “sloj” odgovoran za zlo.Odnosno za zlo ponašanje pojedinih osoba.Doktor tvrdi na rendgenskim snimkama “zao sloj” se pojavljuje kao tamna masa.Dr Rot je jedan od nemačkih najpoznatijih specijalista za ljudski mozak.OvO neobičnU tvrdnju tj otkriće je dobio kada je radio jedno istraživanje za nemačku vladu a vezano je bilo za nemačke kriminalace.”Tim smo ljudima pokazivali kratke filmove i merili njihove moždane talase.Svaki puta kada bi se pojavile brutalne i nasilne scene ,odabrani kriminalci  nisu pokazivali nikakve emocije.Odonsno u delu mozga koji je  odgovoran za saosjećanje i tugu ništa se nije događalo”, izjavio je dr. Gerhard Roth.”Kada pogledate snimke mozga okorjelih kriminalaca, gotovo uvek ćete naći neku manu u donjem delu čeonog režnja”, kaže se u zaključku nemačko neurologa .Neurolog Dr. Roth tvrdi da ne postoje dva ista kriminalca,tako da ih je on podelio u tri različite grupe.
Prva grupa su psihički zdrave osobe koje su odrasle u okruženju u kojem su naučili da je “krađa,ubistvo i premlaćivanje osoba u redu”.Druga grupa kiminalaca su mentalno poremećene osobe koje svet  oko sebe doživljavaju kao pretnju. “Jedan pogrešan pogled ili pogrešan pokret i ta se osoba može pretvoriti u ubicu”, kaže nerolog dr. Roth.
Dok zadnja grupa (tip) kriminalaca su čisti psihopati u ovu najtežu grupu ovaj neurolog je stavio  Adolfa Hitlera i Josifa Staljina.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Nemački neurolog pronašao deo mozga gde je smešteno zlo. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar