Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Vranjski taksista pokosio pesaka i pobegao sa lica mesta.

Objavljeno u Hronika

Objavljeno February 26, 2013 1 komentar

TAXIVranjski taksista pokosio pesaka pa pobegao sa lica mesta.  Sinoć oko 19h i 45 min na raskrsnici ulica Save Kovačevića i Njegoševe,vranjski taksista je oborio dečaka S.N starosti 14 godina,nakon čega je pobegao sa lica mesta. Uvidjaj su izvršili pripadnici policijske uprave u Vranju. Maloletni S.N je ovom prilikom zadobio lake telesne povrede,nagnječenje nosa i lakši oblik konfuzije glave,nakon čega je zbrinut na hiruškom odeljenju vranjske bolnice.   Taksista koji je pobegao,ne ukazavši pomoć dečaku je ubrzo pronađen i procesuiran istražnim organima,a protiv njega će biti pokrenut krivični postupak zbog ugrožavanja bezbednosti pešaka. Prema saznanjima iz MUP-a,postupak je u toku.Da ovo nije usamljeni slučaj i da je bahatost vozača velika,pokazuje i nedavni događaj u Zlatokopu,kada je vozač belog BMW-a udario biciklistu a zatim pobegao sa lica mesta ne ukazavši pomoć. Biciklista je nakon zadobijenih teških telesnih  povreda i pokušaja lečenja preminuo a vozač  BMW-a  koji je tom prilikom napustio auto i pobegao,pronađen i postupak protiv njega se još uvek vodi.

1 Comment

Trenutno ima 1 komentar u vezi Vranjski taksista pokosio pesaka i pobegao sa lica mesta.. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. Taj sa belim BMW nije bio u pritvoru iako je bio u bekstvu iako je pokusao da sakrije auto cak prikriva i saucesnika koji je bio u automobilu sa njim a radi se o licu koje je saobracajni policajac iz sela Zlatokop.
    Bahatost javnog tuzioca je sto uopste nije trazio da se lice pritvori.

Ostavite komentar