Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

ZZJZ Vranje preduzima niz preventivnih aktivnosti zbog poplave i epidemiološkog rizika za pojavu crevnih zaraznih bolesti

Objavljeno u Društvo

Objavljeno February 27, 2013 Nema komentara

Zavod za javno zdravljeZbog poplave na teritoriji Pčinjskog okruga i epidemiološkog rizika za pojavu crevnih zaraznih bolesti, ZZJZ Vranje preduzima niz neophodnih preventivnih aktivnosti. Takođe, ZZJZ Vranje daje sledeća uputstva stanovništvu sa ugroženih područja: ukoliko nisu u mogućnosti da u svojim objektima obezbede minimum sanitarno higijenskih uslova, zbog nedostatka tekuće higijenski ispravne vode za piće, obustave proizvodnju u svojim objektima, ne preporučuje se organizovanje slavlja u ugostiteljskim objektima zbog izuzetno povećanog higijensko-epidemiološkog rizika, upozoravaju se građani da od životinja koje su stradale u poplavi ne pripremaju hranu za domaću upotrebu, jer time izuzetno ugrožavaju svoje zdravlje, zdravlje svojih porodica kao i svoje okoline. ZZJZ Vranje će i nadalje vršiti kontinuiranu kontrolu na terenu zbog nesigurne epidemiološke situacije.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi ZZJZ Vranje preduzima niz preventivnih aktivnosti zbog poplave i epidemiološkog rizika za pojavu crevnih zaraznih bolesti. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar