Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Episkop Pahomije spreman da se odazove na poziv policije

Objavljeno u Društvo

Objavljeno March 26, 2013 Nema komentara

PahomijeEpiskop Pahomije kaže da je spreman da se odazove na poziv policije zbog najnovijih optužbi za seksualno zlostavljanje, ali da ga niko od nadležnih nije zvao. O najnovijim optužbama protiv mene sam saznao iz medija. Mene niko zvanično od nadležnih državnih organa do sada nije kontaktirao ili pozivao povodom napisa u ‘Novinama vranjskim; i nekim drugim listovima. Stvari danas tako stoje, a sutra je novi dan”, rekao je Pahomije za “Danas”. Pahomija je u izjavi policiji u Leskovcu za devetogodišnje seksualno zlostavljanje optužio Nemanja S. (24), bivši magacioner Vranjske eparhije.
To je drugi takav slučaj, posle višegodišnjeg spora u slučaju četvorice dečaka, za koji se vladika Pahomije tereti za “nedozvoljene seksualne radnje”. Pahomije nije želeo da komentariše tvrdnje medija da bi najnoviji slučaj protiv njega mogao da se nađe i na dnevnom redu majskog zasedanja Sinoda Srpske pravoslavne crkve (SPC) i da bi on mogao tada da bude penzionisan.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Episkop Pahomije spreman da se odazove na poziv policije. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar