Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Neverovatan,dvorac iz Hari Potera od Lego kockica

Objavljeno u Zanimljivosti

Objavljeno March 04, 2013 Nema komentara

Dvorac od Lego kockicaAlice Finch,velika obožavateljka u LEGO kockica kao i majka dvoje dece, uspela da napravi vernu kopiju dvorca Hogwarts, dvorca iz knjige kao i filma o Hari Poteru. Za izradu LEGO dvorca bilo joj je potrebno pet godina i skoro  400 hiljada kockica….
Finch je naljutilo to što Hari Poter LEGO izdanje kockica je bilo poprilično neprecizno i tada je počela svoju verziju velike dvorane dvorca Hogwarts,ubrzo  je Finch shvatila da može napraviti i puno više.Tako joj je to osiguralo dve nagrade na takmičenju ljubitelja Lego kockica – BrickCon 2012.kao i nagrada publike u Best in Show. “Izradu dvorca sam počela pre pet godina,kada sam provodila dosta vremena sa svojim starijim sinom u našoj Lego sobi.On je bio zadužen za građenje,a ja sam sortirala i sklanjala kocke.Posle nekog vremena,uhvatila sam samu sebe da i ja želim da gradim.Ja kockice nisam slagala kockice još od djetinjstva.Danas nakon toliko godina kada sam počela ponovno da ih slažem sa svojim sinom,shvatila sam da je to imalo velikog utecaja na mene”.
“Mnogo vremena smo provodili zajedno radeći nešto kreativno,učeći tehnike i deleći ideje na veoma produktivan način. Naravno, tada nisam razmišljala o tome na ovaj način. Samo sam pokazivala sinu da i mama može biti veoma dobra u sastavljanju kockica“, izjavila je Finch.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Neverovatan,dvorac iz Hari Potera od Lego kockica. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar