Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Penzioneri sa najnižim primanjima mogu besplatno da koriste neku od 25 banja

Objavljeno u Društvo

Objavljeno March 20, 2013 1 komentar

NebojsaTradicionalno i ove godine penzioneri u Srbiji sa najnižim primanjima moći će da besplatno koriste neku od 25 banja u okruženju,rekao je Nebojša Trajković,direktor PIO fonda,filijale u Vranju. Ove godine iz PIO fonda za ovu namenu izdvojeno je 5 miliona šesto hiljada dinara za Pčinjski okrug,što prema računici znači da će oko 220 penzionera dobiti mogućnost boravka u nekoj od 25 banja. Prema Trajkovićevim rečima,pravo na besplatan boravak imaju penzioneri čija primanja na mesečnom nivou ne premašuju 23.570 dinara i koji u poslednjih 5 godina nisu koristili ovo pravo o trošku PIO fonda. Rok za podnošenje prijava za besplatno banjsko lečenje je 31.mart 2013 god.

1 Comment

Trenutno ima 1 komentar u vezi Penzioneri sa najnižim primanjima mogu besplatno da koriste neku od 25 banja. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. u batocini je dilema izmedju doma zdravlja i penzionerskog udruzenja da li u zahtevu treba da se naznaci naziv banje/ stav udruzenja/ a dom zdravlja kaze da naziv nije potreban. unapred zahvalan.

Ostavite komentar