Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Potpisan Dogovor o saradnji Lokalne mreže i nadležnih institucija u oblasti pomoći ženama i žrtvama i suzbijanja nasilja u porodici

Objavljeno u Društvo

Objavljeno March 06, 2013 Nema komentara

nasiljeU okviru obelezavanja 8. Marta, Međunarodnog dana žena,  Odbor za ljudska prava Vranje/SOS telefon Vranje i Savet za rodnu ravnopravnost Grada Vranja organizovali su okrugli sto pod nazivom „Posledice izloženosti dece nasilju prema ženama u partnerskom odnosu i odgovor javnih službi na ovaj problem“. Tom prilikom, potpisan je i Dogovor o saradnji Lokalne mreže i nadležnih institucija Grada Vranja u oblasti pomoći ženama i žrtvama i suzbijanja nasilja u porodici . U ime Grada Vranja, Dogovor o saradnji Lokalne mreže potpisali su gradonačelnik Zoran Antić i zamenica gradonačelnika Bojana Veličkov.  Ovaj dokument jedan je od strateških ciljeva Saveta za rodnu ravnopravnost Grada Vranja od 2013 – 2016.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Potpisan Dogovor o saradnji Lokalne mreže i nadležnih institucija u oblasti pomoći ženama i žrtvama i suzbijanja nasilja u porodici. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar