Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

PUPS zahteva strategiju pokretanja proizvodnje u posrnulim firmama

Objavljeno u Politika

Objavljeno March 14, 2013 1 komentar

PUPSPUPS zahteva od rukovodstva grada Vranja da sačini strategiju pokretanja proizvodnje u posrnulim firmama. Zbog loše ekonomske situacije u našem gradu putem saopštenja oglasio se Gradski odbor PUPS-a koji zahteva od rukovodstva grada Vranja da u iščekivanju dolaska stranih investitora pod hitno sačini strategiju pokretanja proizvodnje,naročito u potencijalno perspektivnim firmama poput Nemetala,Vinarstva i Poljoprodukta. PUPS se pita čemu služe maratonski stečajevi koji znače dalje propadanje tih firmi što je na štetu i poverilaca i radnika koji su već zaboravili kada su poslednji put bili na poslu. Kako je moguće da je zeolit,najefikasniji detoksikant,izuzetno tražen na tržištu a najveći površinski kop tog minerala u Zlatokopu je mrtav. PUPS traži punu inicijativu i prema Vladi Srbije u otklanjanju svih birokratskih prepreka u cilju oživljavanja proizvodnih kapaciteta koji mogu da zaposle veći broj radnika.

1 Comment

Trenutno ima 1 komentar u vezi PUPS zahteva strategiju pokretanja proizvodnje u posrnulim firmama. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. Ima li u PUPS-u neko pismen da kaze, a i gradonačelniku usput, da su NEMETALI mrtva firma..ne postoje kao pravno lice. Otvoren je stečaj, odmah zatvoren i imovina firme prešla u ruke državi. Znači firma Nemetali više ne postoji u pravnom prometu, kao pravni subjekt, kao privredno društvo kako hoćete. pozdrav

Ostavite komentar