Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Privrednici ocenili da je Vlada u prvom kvartalu ove godine radila lošije

Objavljeno u Društvo, Uncategorized

Objavljeno April 08, 2013 Nema komentara

Muslim pilgrims surround the KaabaDomaći privrednici su ocenili da je Vlada u prvom kvartalu ove godine radila lošije nego u poslednjem 2012., a bolje ocene dobili su samo Vučić i Dinkić, kaže NALED. Istraživanje stavova privrednika za potrebe Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) uradio je Ipsos stratedžik marketing, i prema tim istraživanjima, nižu ocenu, koja je smanjena sa 3,7 na 3,5 dobio je i premijer Ivica Dačić. Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić sa ocenom 2,3 (prethodno 2,6) izdvojio se na vrhu kao najlošije ocenjeni član dela Vlade koji svojim radom utiče na poslovni ambijent. NALED je aopštio da su od ovog kvartala u ocenjivanje uključena još četiri ministra.
Ministarka regionalnog razvoja Verica Kalanović je dobila ocenu 3,1, ministar prosvete Žarko Obradović 2,7, a ministri poljoprivrede i prirodnih resursa Goran Knežević i Milan Bačević 2,6.
Istraživanje je sprovedeno marta, anketiranjem 251 preduzeća, a NALED ga sprovodi u okviru projekta Regulatorni indeks Srbije koji predstavlja prvi instrument za merenje učinka Vlade u jednoj kalendarskoj godini na pripremi i primeni propisa koji utiču na poslovnu klimu.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Privrednici ocenili da je Vlada u prvom kvartalu ove godine radila lošije. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar