Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

100 poljoprivrednih proizvođača boraviće sutra u Novom Sadu u jednodnevnoj poseti 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Objavljeno u Društvo

Objavljeno May 22, 2013 Nema komentara

Poljoprivredni sajamU organizaciji Gradske uprave u Vranju, blizu 100 poljoprivrednih proizvođača boraviće sutra u Novom Sadu, u jednodnevnoj poseti 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Prema rečima člana Gradskog veća Nenada Veličkovića, ovo je drugi put u proteklih nekoliko meseci da Grad Vranje organizuje studijsku posetu poljoprivrednim sajmovima u okruženju. „Podsetiću i da je u februaru mesecu organizovana poseta za 25-oro poljoprivrednih proizvođača sa teritorije Grada Vranja Sajmu poljoprivrede u Solunu, koji je jedan od najvećih na Balkanu“, rekao je za zvaničan gradski sajt Nenad Veličković.  Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu je najveći agrobiznis događaj u Srbiji, jedan je od pet vodećih sajmova u Evropi i 10 u svetu. Sajam će okupiti najznačajnije pojedince, udruženja i kompanije iz oblasti agrobiznisa koji će predstaviti proizvode i usluge iz više od 50 zemalja sveta.  

 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi 100 poljoprivrednih proizvođača boraviće sutra u Novom Sadu u jednodnevnoj poseti 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar