Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Dragan Tomić se povlači sa funkcije predsednika kompanije “Simpo”

Objavljeno u Društvo

Objavljeno May 23, 2013 Nema komentara

TomicPrema nezvaničnim saznanjima Dragomir Dragan Tomić, predsednik kompanije  „Simpo“ iz Vranja  povlači se sa ove funkcije i već  od 1. juna odlazi u penziju. Ovu informaciju ne želi niko da potvrdi, mada se o  tome već duže vreme govori u privrednim krugovima na jugu Srbije. Kao njegov zamenik pominje se Ljubomir Ilkić, koji je trenutno zamenik predsednika i izvršni direktor „Simpa“, koji je od skora član SNS -a iako je pre toga bio dugogodišnji član SPS -a.
Da stvar bude verovatnija saznaje se i da je Ilkić, inače od ranije poznati socijalista, novi član SNS-a. Nedeljnik „Vranjske“,  u današnjem broju pišu da su Ilkić i Tomić  kumovi, ali razlike u pogledu opstanka „Simpa“ i puta kojim kompanija mora da ide među njima su „nepremostive“. Za sutra je zakazan sastanak  u Privrednoj komori Leskovac, gde bi prema najavama trebalo pružiti podršku Tomiću, za ostanak na čelo kompanije u kojoj se nalazi od 1967. godine. 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Dragan Tomić se povlači sa funkcije predsednika kompanije “Simpo”. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar