Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Magična košulja ostaje čista i posle 100 dana nošenja

Objavljeno u Zanimljivosti

Objavljeno May 02, 2013 Nema komentara

Magicna kosulja”Magična” košulja je izrađena od platna koje je sposobno da ne upija.Komapnija koja je dizjanirala i prozivela magičnu košulju ”Wool & Prince” kaže da je ona namenjena muškarcima koji mrze da često peru svoju odeću.

Američka tekstilna industrija “Wool & Prince” proizvela je specijalnu košulju koju možete da nosite i do 100 dana a da ona ostane čista to jest da se ne isprlja i ne pogužva.Za ovo sigurno garantuju i sami proizvođači magične neprljajuće košulje.

Košulja koja ostaje čista i nakon 100 dana nošenja je sašivena od platna koje ne upija mirise,pa tako osoba koja je nosi nikada se u njoj ne može usmrdeti Magičnoj košulji nije potrebno ni peglanje, jer je napravljena od vunenih vlakana otpornih na nabore.

Inače ko poželi ovu košulju koja ostaje čista i nakon s100 dana mogu je poručiti putem sajta Kickstarter.

Cene se kreću  od  98 dolara za jednu košulju, za dve 2 košulje moraćete izdvojiti sumu od 190 dolara, dok za 3 ne prljajuće magične košulje moraćete dati 280 dolara Košulje su dostupne u veličinama S, M, L, XL.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Magična košulja ostaje čista i posle 100 dana nošenja. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar