Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Zoran Antić razgovarao je sa predstavnicima Predškolske ustanove „Naše dete“ o zahtevima za usklađivanjem zakonskih akata

Objavljeno u Društvo

Objavljeno May 24, 2013 Nema komentara

Nase deteGradonačelnik Vranja Zoran Antić razgovarao je sa predstavnicima Predškolske ustanove „Naše dete“ o njihovim zahtevima za usklađivanjem zakonskih akata. Kako se čulo na sastanku, predloženo usklađivanje je u skladu sa postojećom Uredbom Vlade RS. Prema rečima gradonačelnika Antića, u ovom trenutku, zbog izmene poreskih zakona, najvažnije je održati kontinuitet u redovnoj isplati zarada i očuvati nesmetano funkcionisanje svih gradskih službi. Početkom narednog meseca, biće organizovan novi sastanak na kome će biti usaglašene pravne i proceduralne norme između Grada i Predškolske ustanove, predviđene zakonom. Sastanku su prisustvovali član Gradskog veća Dragan Spirić i načelnica Sekretarijata za finansije i privredu Dragica Nastić.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Zoran Antić razgovarao je sa predstavnicima Predškolske ustanove „Naše dete“ o zahtevima za usklađivanjem zakonskih akata. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar