Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Aleksandar Stojković,diplomirani menadžer,novi je predsednik GO DSS-a u Vranju

Objavljeno u Politika

Objavljeno July 30, 2013 2 komentara

 AleksandarAleksandar Stojković, diplomirani menadžer, novi je predsednik GO DSS-a u Vranju. On se na današnjoj konferenciji za novinare DSS-a zahvalio na ukazanom poverenju,upozorivši predstavnike vlasti da će ova stranka u budućem periodu oštro kritikovati sve loše što aktuelna vlast radi I hvaliti dobre poteze ukoliko ih bude bilo,jer se pokazalo da za godinu dana vlasti,vladajuća garniture ništa pozitivno nije uradila. Stojković koji je najmlađi predsednik jedne partije u Srbiji,obećao je da DSS više neće biti prilepak drugim strankama,već jaka opozicija koja će izneti na videlo sve loše stvari koje postoje u javnim ustanovama I preduzećima(KLIP) Pored GO,formiran je I Opštinski odbor u Vranju na čijem se čelu nalazi Aleksandar Popović. On se takođe zahvalio na ukazanom poverenju I najavio formiranje kako Gradskih tako I Seoskih mesnih odbora,kao I formiranje Opštinskog odbora u Vranjskoj Banji.Pričajući o lošim potezima vladajuće garniture,Pavlović je istakao bespotrbno zatvaranje nekih ulica u gradu,što je dovelo do saobraćajnog kolapsa.

2 Comments

Trenutno ima 2 komentara u vezi Aleksandar Stojković,diplomirani menadžer,novi je predsednik GO DSS-a u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. Diplomirani menadzer je zvanje koje se stice nakon kog zavrsenog fakulteta??? Verovatno nekog privatnog, bilo bi pravo cudo da nije to u pitanju…

  2. Ja koliko sam upucena decko je jedva zavrsio visu i to u Vranju pa ne moze da ima zvanje diplomirani,a jos manje menadzer.Jadan nam je grad sa ovakvim umisljenim politicarima.

Ostavite komentar