Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Medjustranački pregovori za upražnjena ministarska mesta tek kada Aleksandar Vučić okonča razgovore sa inostranim ekspertima

Objavljeno u Politika

Objavljeno August 06, 2013 Nema komentara

vUCICMedjustranački pregovori oko kadrovskih rešenja za upražnjena ministarska mesta, moći će da počnu tek kada prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić okonča razgovore sa inostranim ekspertima oko njihovog angažmana u Nemanjinoj 11. Kako „Novosti“ saznaju, tek kada se bude znalo da li će strani stručnjaci preuzeti resore ekonomije i finansija, Vučić i Dačić moći će do kraja da sklope mozaik rekonstruisanog kabineta.Lider SNS pregovore sa iskusnim „igračima“ iz Velike Britanije, srednje i severne Evrope privodi kraju i ishod je moguć do kraja radne nedelje. Od tih dogovora, kako nam je rečeno u vrhu Vlade, zavisiće i sva preostala otvorena pitanja: da li će SNS i SPS trampiti neke resore, koliko ministarstava će biti spojeno i razdvojeno i kome će pripasti portfelji koje su vodili funkcioneri iz URS-a.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Medjustranački pregovori za upražnjena ministarska mesta tek kada Aleksandar Vučić okonča razgovore sa inostranim ekspertima. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar