Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Vranjska policija od početka godine zaplenila je 1513 kilograma rezanog duvana

Objavljeno u Hronika

Objavljeno August 08, 2013 1 komentar

Policija2Vranjska policija od  početka godine u  saradnji sa regionalnim graničnim centrom zaplenila je 1513 kilograma rezanog duvana, namenjenog za nelegalnu prodaju.U službi za odnose sa javnošću kažu  da je protiv 27 ljudi podneto isto toliko krivičnihprijava zbog nedozvoljene trgovine. U okviru akcija zaplene duvana policija je zaplenila 105 600 filtera za cigarete kao i pet mašinica za pravljenje cigareta.

1 Comment

Trenutno ima 1 komentar u vezi Vranjska policija od početka godine zaplenila je 1513 kilograma rezanog duvana. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. dakle nemam reci,a sto ne date ljudima normalan posao i normalno da zaradjuju naprimer ko u evropi ili ti eu pa da mogu da kupuju normalno cigarete a policija nema drugog posla tj nece da radi svoj posao da brani ustav vec uzima duvan i necu da stavljam tacke vec molim policiju da ne prima samo platu vec da radi svoj posao tj da hapsi sve one koji su prekrsili ustav poceci od njihovog ministra tj premijera i jos nesta gde ce vam dusa mucenici kad samo gledate svoje dupe a kad bi trebala zemlja da se brani tad bi bezali

Ostavite komentar