Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Postoji model i rešenje da se sportski objekat Yumca i bazen pripoje gradu

Objavljeno u Politika

Objavljeno September 20, 2013 1 komentar

darko filipovicKako bi se vranjski sport vratio  na grane kojima pripada,radi se temeljito i polako,rekao je na današnjoj konferenciji JS Darko Filipović,gradski većnik koji vodi ovaj resor. Ponosan sam jer  je došlo do pomaka u vranjskom sportu,naročito jer je donet pravilnik o projektnom finansiranju sporta,tako da su svi sportski klubovi, na osnovu konkursa podneli projekte i zatražili određena finansijka sredstva,rekao je Filipović. Izgradnja velelepnog sportskog objekta i atletskog stadiona jesu planovi za naredni period,rekao je lokalni minister sporta Predloženo je formiranje gradske lige u malom fudbalu kao i obnavljanje lige u velikom fudbalu. Inače iz budžeta grada Vranja za Sport je izdvojeno ukupno 79,5 miliona dok je 29 miliona namenjeno za projektno finansiranje sporta.  Postoji model i rešenje da se sportski objekat Yumca i bazen pripoje gradu,tako da je taj projekat pokrenut sa mrtve tačke,rekao je Borivoje Antić,pomoćnik gradonačelnika zadužen za finansije. Na taj način,grad će uspeti da sačuva sportski teren kako ne bi dospeo u pogrešne ruke. Govoreći o planovima JS,on je naglasio i da postoji predlog da porodilje dobiju jednokratnu pomoć,tako da ako ne ove,naredne godine će biti i ta stavka u budžetu.

1 Comment

Trenutno ima 1 komentar u vezi Postoji model i rešenje da se sportski objekat Yumca i bazen pripoje gradu. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. хахаха па вратите Антића да се бави спортом у граду а не коњацима,овај не верује ни сам себи шта прича а иза Антића чист пример успешности је рукометни клуб,свака му част,капа доле

Ostavite komentar