Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Reagovanje Novog sindikata ZZJZ povodom učlanjenjea Eržike Antić u SNS

Objavljeno u Društvo

Objavljeno September 25, 2013 1 komentar

Zavod za javno zdravljeNovi sindikat Zavoda za Javno Zdravlje u Vranju oglasio se saopštenjem za javnost  u kome je kao konkretan povod za upozorenja navedena vest o činu učlanjenja direktorke Zavoda  u tzv. Tehničkom mandate Eržike Antić u Srpsku Naprednu Stranku. Zaposleni su reagovali jer kako su istakli ne žele da plaćaju cenu tog učlanjenja koji void kroz dalje urušavanje socijalnog I materijalnog položaja zaposlenih.  Ovaj sindikat podseća da je ZZJZ Vranje neadekvatnim rukovođenjem Eržike Antić,I krnjim imenovanjem drugih organa upravljanja doveden u izuzetno težak položaj koji najviše na svojim plećima osećaju zaposleni,preko četvoromesečnog kašnjenja plata,uz nedostatak kontrole I nadzora nad namenskim trošenjem  sredstava za finansiranje poslova I neophodnog socijalnog dijaloga I zaštiti prava zaposlenih.  Novi sindikat Zavoda za Javno zdravlje zdravlje između ostalog zahteva I hitno imenovanje vršilaca dužnosti direktora ZZJZ Vranje,koji neće biti opterećen dosadašnjom političkom hipotekom I koji će moći da donese promene uz imenovanje I kompletiranje novog Upravnog I Nadzornog odbora u skladu sa zakonom I javno proklamovanom politikom SNS I njenog predsednika Aleksandra Vučića u borbi protiv korupcije koja uključuje I njenu prevenciju,stoji u saopštenju ovog sindikata koje je potpisao  predsednik dr. Jovica Stojanović

1 Comment

Trenutno ima 1 komentar u vezi Reagovanje Novog sindikata ZZJZ povodom učlanjenjea Eržike Antić u SNS. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. Pa da li je moguće da SDP Vranje ostaje bez pojačanja a oni su bili ubeđeni da dobijaju još jednog direktora. Pa za gospođu Eržiku Antić ovaj Raim je sitan puca ona na Vučića…svaka čast naprednjacima sad su se kompletirali…..

Ostavite komentar