Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Žitelji sela Donje i Gornje Žapsko,Crni Lug,Rataje i Aleksandrovac najavili su protesno okupljanje

Objavljeno u Društvo

Objavljeno September 17, 2013 1 komentar

protestŽitelji sela Donje i Gornje Žapsko,Crni Lug,Rataje i Aleksandrovac najavili su protesno okupljanje 19.septembra u vremenu od 10 do 11h. Prilkom pretesnog okupljanja biće blokirana za saobraćaj deonica puta kod sela Pavlovac, osim za vozila Hitne pomoći,Vatrogasne službe i policije.Zahtevi učesnika skupa su revitalizacija i popravka lokalnog puta Rataje, Crni Lug, Donje i Gornje Žapsko i Aleksandrovac kao i mosta kod sela Rataje. Učesnici skupa kažu da su se do sada više puta obraćali nadležnim institucijama ali bez ikakvog odgovara i zbog toga su se i odlučili na ovaj vid protesta a u slučaju neodazivanja od strane ovlašćenih organa grada,učesnici skupa najavljuju radikalizaciju protesta.

1 Comment

Trenutno ima 1 komentar u vezi Žitelji sela Donje i Gornje Žapsko,Crni Lug,Rataje i Aleksandrovac najavili su protesno okupljanje. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. ja sam u nedelju prošao tim putem od mosta na južnu moravu u rataju do aleksndrovačkog jezera ono je sačuvaj bože kao tenkovi da su išli tim putem.

Ostavite komentar