Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

EU Progres Program raspisao je Javni poziv za podnošenje predloga projekata čiji je krajnji cilj promovisanje i zagovaranje ženskog preduzetništva i samozapošljavanja

Objavljeno u Društvo

Objavljeno October 24, 2013 Nema komentara

ProgresU okviru Agende rodne ravnopravnosti po nazivom „Podrška ženskom preduzetništvu kroz grantove za pokretanje biznisa“, EU Progres Program raspisao je Javni poziv za podnošenje predloga projekata čiji je krajnji cilj  promovisanje i zagovaranje ženskog preduzetništva i samozapošljavanja, kao i podsticanje razmene iskustava o pokretanju biznisa između relevantnih ženskih udruženja i organizacija. Najmanja visina pojedinačnog granta iznosi 1.500 evra, a najveća 4.000 evra. Pravo učešća u ovom pozivu imaju isključivo nezaposlene žene registrovane na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje najmanje tri (3) meseca u kontinuitetu pre podnošenja predloga projekta. Svi predlozi projekata moraju da budu dostavljeni EU PROGRES-u putem registrovane pošte ili lično do ponedeljka, 28. oktobra 2013. godine. EU Progres program raspisao je i Poziv za Podršku lokalnim mehanizmima rodne ravnopravnosti. Pravo da se prijave na ovaj poziv imaju lokalni Mehanizmi rodne ravnopravnosti (MRR), odnosno njihova osnivačka tela koja imaju nadležnost da sklope ugovor sa programom. Pojedinačni grantovi iznosiće maksimalno 2.000 EUR,  a rok za predaju projekata je 04. novembar 2013. godine.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi EU Progres Program raspisao je Javni poziv za podnošenje predloga projekata čiji je krajnji cilj promovisanje i zagovaranje ženskog preduzetništva i samozapošljavanja. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar