Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić danas će u Beogradu potpisati Memorandum o saradnji Kancelarije za ljudska i manjinska prava

Objavljeno u Društvo

Objavljeno October 29, 2013 Nema komentara

Zoran AnticGradonačelnik Vranja Zoran Antić danas će u Beogradu potpisati Memorandum o saradnji Kancelarije za ljudska i manjinska prava, Poverenika za zaštitu ravnopravnosti i Stalne konferencije gradova i opština na sprovođenju pilot programa za unapređenje lokalnih antidiskriminacionih politika. Ovo je jedna od aktivnosti predviđena IPA projektom ,,Sprovođenje antidiksriminacionih politika u Srbiji” koji zajednički sprovode Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Srbije i Poverenik za zaštitu ravnopravnosti. Na sastanku će biti predstavljeni sadržaj i vidovi pilot aktivnosti u oblasti borbe protiv diskiminacija koje će biti podržane tokom ove i naredne godine. Pored Vranja pilot programom biće obuhvaćeno još 10 gradova i opština u Srbiji.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Gradonačelnik Vranja Zoran Antić danas će u Beogradu potpisati Memorandum o saradnji Kancelarije za ljudska i manjinska prava. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar