Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Za izbore na KiM biće organizovan prevoz za raseljena lica

Objavljeno u Društvo

Objavljeno October 29, 2013 Nema komentara

Raseljena licaKancelarija za Kosovo i Metohiju poziva sva zainteresovana lica koja imaju pravo glasa za glasanje na predstojećim lokalnim izborima za Kosovo i Metohiju, zakazanim za 3. novembar 2013. godine, a koja to pravo nisu iskoristila glasanjem putem pošte, da se najkasnije do srede, 30. oktobra prijave za organizovani prevoz glasača Izbornom timu za podršku izborima na KiM, Kancelarije za Kosovo i Metohiju, na sledeće brojeve telefona: 017 402 390, 064 890 75 26 .
Sva lica mogu da izvrše elektronskim putem proveru, da li se nalaze na biračkom spisku, na sajtu Centralne izborne komisije Kosova, (www.kqz-ks.org/sr/gdje-cete-glasati) unosom prezimena, imena i datuma rođenja. Ukoliko je licima potrebna pomoć za proveru mogu se obratiti Izbornom timu za podršku izborima na KiM, Kancelarije za Kosovo i Metohiju, na gore navedene brojeve telefona.Kancelarija za Kosovo i Metohiju će organizovati prevoz glasača koja imaju pravo glasa na predstojećim izborima na Kosovu i Metohiji sa sledećih destinacija.
Mesta iz kojih će biti organizovan polazak: Subotica, Novi Sad, Pančevo, Beograd (uključujući i polaske iz prigradskih opština), Smederevo, Požarevac, Smederevska Palanka/Velika Plana, Aranđelovac, Kragujevac, Čačak/Gornji Milanovac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Kruševac, Kragujevac, Kraljevo, Raška, Novi Pazar, Kuršumlija, Prokuplje, Aleksinac, Niš, Leskovac, Vranje, Bujanovac.Prevoz potencijalnih birača će se vršiti do sledećih mesta:
Vranje/Bujanovac za opštine Kosovskog Pomoravlja uključujući i Uroševac, Suvu Reku, Štrpce, Prizren i Dragaš.  Kosovska Mitrovica za opštine Pećkog, Kosovsko-Mitrovačkog i Kosovskog okruga bez Uroševca.Sa ovih punktova biće organizovan prevoz glasača do krajnjih destinacija.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Za izbore na KiM biće organizovan prevoz za raseljena lica. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar