Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Manić:Da bi se program Jedinstvene Srbije sproveo u Vranju potrebna je apsolutna vlast JS u Vranju

Objavljeno u Politika

Objavljeno November 04, 2013 1 komentar

Jedinstvena SrbijaDa bi se program Jedinstvene Srbije sproveo u Vranju i da bi se neke olakšice koje Jagodinci imaju primenile i kod nas,potrebna je apsolutna vlast  JS u Vranju,rekao je Dejan Manić ispred GO Jedinstvene Srbije u Vranju. Ono za šta se ova stranka i njihov  lider Dragan Marković Palma zalaže jeste prvenstveno poboljšanje socijalnog položaja stanovništva. Da je tako i da se deo programa JS sprovodi i u Vranju,pokazuje  nedavni gest gradske vlasti kada je đacima prvacima na njihovu inicijativu podeljeno po 5.000 dinara jednokratne pomoći. Manić kaže da  će se JS i dalje zalagati da građanima Vranja obezbedi pojedine olakšice pa tako  đake i penzionere očekuje besplatan autobuski prevoz,što će im puno značiti budući da se radi o ljudima koji imaju mala primanja. Da trudnice i porodilje neće biti izostavljene ovim program,govori i predlog  za koji će se JS  zalagati,a to je da se od 2014 godine iz budžeta izdvaja pomoć porodiljama i novorođenoj deci,rekao je Manić gostujući u jutarnjem programu RTV Ritam. Dejan Manić se osvrnuo i na aktuelne političke probleme  u gradu,rekavšida nije umesno da se oni kao manja stranka mešaju i da JS sarađuje sa svim strankama na lokalu.

1 Comment

Trenutno ima 1 komentar u vezi Manić:Da bi se program Jedinstvene Srbije sproveo u Vranju potrebna je apsolutna vlast JS u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. Mando da Palmi ne daje drzava zbog odrzavanja vecine u Skupstini ne bi oni ni pomislili na takva davanja. Zapitaj se zasto samo Jagodina to radi a nijedna druga opstina u Srbiji. Od ovoga i ako bude nesto bice mozda godinu dana i kraj.

Ostavite komentar