Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Objavljen spisak imena koji su prošli na ponovljenom konkursu za direktore tri Javna preduzeća

Objavljeno u Društvo

Objavljeno November 12, 2013 Nema komentara

Javna preduzecaObjavljen spisak imena direktora koji su prošli na ponovljenom konkursu za direktore tri Javna preduzeća. Na osnovu člana 30. stav 1. Zakona o javnim preduzećima i člana 11. Odluke o načinu i postupku imenovanja direktora javnih preduzeća i javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač Grad Vranje ,Komisija za imenovanje direktora javnih preduzeća i javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač Grad Vranje, nakon pregleda prispelih prijava i podnetih dokaza po oglašenim javnim konkursima za imenovanje direktora javnih preduzeća čiji je osnivač Grad Vranje, sačinila je spisak kandidata koji ispunjavaju uslove za imenovanje direktora javnih preduzeća čiji je osnivač Grad Vranje. Uslove za imenovanje direktora javnih preduzeća čiji je osnivač Grad Vranje ispunjavaju sledeći kandidati:  

 – za imenovanje direktora JP „Novi dom“ Vranje: kandidat Jovanović Dragan, dipl.ekonomista iz Vranja.
-za imenovanje direktora JP „Uprava Banje“ Vranjska Banja:
kandidat Janković Darko, dipl.ekonomista iz Vranja.
-za imenovanje direktora JP „Zavod za urbanizam“ Vranje:
kandidat Nikolić Marija, dipl.inž.arhitekture iz Vranja. 

Inače,prijava Mileta Ristića,kandidata za direktora JP Novi Dom je odbačena jer nije blagovremeno uz prijavu priložio potvrdu o zdravstvenom stanju. 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Objavljen spisak imena koji su prošli na ponovljenom konkursu za direktore tri Javna preduzeća. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar