Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Gradonačelnik potpisao ugovor o izvođenju radova na sanaciji, rekonstrukciji, dogradnji i revitalizaciji zgrade vranjskog pozorišta

Objavljeno u Kultura

Objavljeno December 30, 2013 Nema komentara

PozoristeGradonačelnik Vranja Zoran Antić i Srđan Stanojević iz građevinskog preduzeća „Banković“, potpisali su Ugovor o izvođenju radova na sanaciji, rekonstrukciji, dogradnji i revitalizaciji zgrade vranjskog Pozorišta, koje je izgorelo u požaru 2. jula prošle godine. Gradonačelnik Antić se zahvalio svima koji su učestvovali u izradi projekta, a posebno članovima vranjskog ansambla, koji su prethodnih meseci radili u iznuđenim uslovima. Antić je rekao da su nemerljiv doprinos dale i sve nadležne gradske službe, ali i brojni donatori, među kojima su EU Progres Program i američki USAID. Antić je izrazio nadu da će do narednih „Borinih pozorišnih dana“, svi radovi na rekonstrukciji zgrade biti završeni, kako je i planirano. Ukupna vrednost projekta je oko 31 milion dinara.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Gradonačelnik potpisao ugovor o izvođenju radova na sanaciji, rekonstrukciji, dogradnji i revitalizaciji zgrade vranjskog pozorišta. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar