Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Sporazum o razumevanju između Grada Vranja, Kancelarije za saradnju u oblasti odbrane pri Ambasadi SAD u Beogradu i Fonda B92 o pružanju humanitarne pomoći u izgradnji Sigurne kuće u Vranjskoj Banji

Objavljeno u Društvo

Objavljeno January 16, 2014 Nema komentara

Sigurna kucaU 12 sati u maloj sali Skupštine grada sutra će biti potpisan Sporazum o razumevanju između Grada Vranja, Kancelarije za saradnju u oblasti odbrane pri Ambasadi SAD u Beogradu i Fonda B92 o pružanju humanitarne pomoći u izgradnji Sigurne kuće u Vranjskoj Banji. Potpise na dokument staviće gradonačelnik Vranja Zoran Antić, potpukovnik Šon Long, načelnik Kancelarije za saradnju u oblasti odbrane i Veran Matić predsednik Fonda B92. Sporazumom je, između ostalog, predviđeno da Kancelarija za saradnju u oblasti odbrane pri Ambasadi SAD u Beogradu pruži humanitarnu pomoć za izgradnju Sigurne kuće u Vranjskoj Banji, koja će se koristiti kao sklonište za žrtve porodičnog nasilja.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Sporazum o razumevanju između Grada Vranja, Kancelarije za saradnju u oblasti odbrane pri Ambasadi SAD u Beogradu i Fonda B92 o pružanju humanitarne pomoći u izgradnji Sigurne kuće u Vranjskoj Banji. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar