Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Slavica Sotirović ponovo predsednica opštine Vranjska Banja

Objavljeno u Politika

Objavljeno February 21, 2014 Nema komentara

Slavica SotirovicVranjska Banja dobila je novu vlast koju čini koalicija Nova demokratska stranka, URS i SNS. Na jučerašnjoj sednici smenjen je dosadašnji predsednik banjske opštine Predrag Milenković,  a na njegovo mesto postavljena je doktorka Slavica Sotirović iz NDS-a. Juče je razrešen i zamenik predsednika skupštine Bratislav Hristić, a na njegovo mesto izabrana je Marina Jaćimović profesor srpskog jezika. Skupština Vranjske Banje ima 15 odbornika. Od tog broja, vladajuća koalicija će imati 11 i to dva iz URS-a, četiri iz SNS-a i pet iz Nove demokratske stranke.
Ostala četiri iz SPS-a biće u narednom periodu opozicija. Nova predsednica banjske opštine Slavica Sotirović rekla je za RTV Ritam da je legalizovano ono što su građani izabrali na poslednjim izborima i da će se sa koalicionim partnerima dogovoriti o prioritetima za Vranjsku Banju i da će nakon toga izaći pred građane i reći šta su to prioriteti i šta će se raditi u narednom periodu u Vranjskoj Banji.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Slavica Sotirović ponovo predsednica opštine Vranjska Banja. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar