Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Božidar Stoiljković iz Vranjske Banje mesecima pokušava da dokaže da je živ

Objavljeno u Društvo

Objavljeno March 10, 2014 Nema komentara

Koridor 10Da se zbog para čini sve,pokazalo se na primeru Božidara Stoiljkovića iz Vranjske Banje koji mesecima pokušava da dokaže da je živ kako bi mogao da naplati nadoknadu za oduzimanje njive zbog Koridora 10. Boža je mrtav po potrebi i iz nečijeg interesa, da bi zaradili na njegovoj njivi – rekao je za Kurir ogorčeno Božidar Stoiljković, ugledni domaćin iz Vranjske Banje.Naime, najverovatnije zbog eksproprijacije zemljišta povodom izgradnje Koridora 10, Stoiljković je nedavno saznao da se u Sekretarijatu za urbanizam u Vranju vodi kao umrlo lice, i to bez naslednika. Ovih dana uz pomoć advokata pokušava da dokaže da imovina pripada njemu i da je živ, a smatra da je ceo problem nastao zbog parcele na trasi auto-puta Koridora 10. On kaže da vredi devet hiljada evra. To je sve zbog novca, auto-puta, njive – veli Božidar, koji je s pravnim zastupnikomDobrivojem Spasićem pokazao novinaru Kurira dokument u kojem se vidi da ga je 7. novembra 2011. godine mrtvim proglasio dostavljač rešenja u Sekretarijatu za urbanizam.Naime, rešenje o eksproprijaciji zemljišta nije uručeno, a umesto potpisa primaoca na dostavnici stoji da je lice umrlo i da su naslednici nepoznati.
Međutim, kako je pre neki dan utvrđeno među zvaničnicima u Vranju i Vranjskoj Banji, i ovo je samo jedna u nizu manipulacija postupkom eksproprijacije, a u slučaju Božidara Stoiljkovića obustavljena je i isplata, objašnjava pravni zastupnik Dobrivoje Spasić.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Božidar Stoiljković iz Vranjske Banje mesecima pokušava da dokaže da je živ. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar