Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Održan sastanak naprednjaka i socijalista – KOALICIJA sve izvesnija (video)

Objavljeno u Politika

Objavljeno November 02, 2017 Nema komentara

U zgradi Načelstva u Vranju juče je održan jos jedan sastanak izmedju naprednjaka i socijalista sa ciljem dalje saradnje izmedju ove dve političke stranke. Sastanak su predvodili državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović i potpredsednik SPS/a Branko Ruzić. Nakon sastanka medijima se najpre obratio Dragan Stevanović član Predsedništva SNS/a , koji je rekao da je sastanak održan na nivou Gradski odbora SNS/a i SPS/a sa ciljem potencijalne strateške saradnje izmedju naprednjaka i socijalista.”Mi smo od socijalista dobili zvanični dokument kako bi definisali dalju saradnju, i mi ćemo ovaj dokument  analizirati u narednih desetak dana”,rekao je Stevanović i dodao da veruje da će dokument biti prihvatljiv za SNS s obzirom na atmosferu koja je vladala na samom satanku. Prema njegovim rečima političko breme koje je opterećivalo odnose izmedju naprednjaka i socijalista je ostalo u prošlosti , a buduća saradnja će doneti boljitak za gradjane Vranja .

Branko Ruzić potpredsednik SPS/a se složio sa Stevanovićem da je istorija odnosa izmedju naprednjaka i socijalista ostala iza njih i da je to pokazao i današnji sastanak koji je prema njegovim rečima bio prijateljki i otvoren.” Smatram da je strateški interes, koji su prepoznaliAleksandar Vučić i Ivica Dačić, ideja vodilja za funkcionisanje svih nas, u interesu svih građanki i građana na celoj teritoriji Srbije, pa i ovde, u Vranju “,rekao je Ruzić. Prema njegovim rečima čitava Vlada želi da ova saradnja bude dobra sa kojom se započelo najpre na predsedničkim izborima,  a onda i na izborima za Mesne zajednice, i sad je vreme da se ta saradnja i nastavi. Mi nismo radili ništa brzopleto već mudro jer na čelu ovih političkih organizacija sede ljudi koji se ozbiljno bave politikom dodao je Ruzić. Ni on nije konkretno govorio o sadržaju dokumenta koji su socijalisti predali naprednjacima, rekavši da ne bi bilo fer iznositi detalje neposredno nakon što su uručeni SNS/u. 

Na kraju konferencije, Dragan Stevanović je dodao  da dokument nije iznenadjenje za naprednjake , i da se na sastanku pričalo o partnerstvu ali i o podeli odgovornosti, kao i tome da neće biti podele na “njihove i naše”  već da će se zajedničkim snagama raditi za dobrobit gradjana Vranja. 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Održan sastanak naprednjaka i socijalista – KOALICIJA sve izvesnija (video). Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar