Saopštenje DS-a u Vranju

Objavljeno December 29, 2017 Nema komentara

Odbornici Demokratske stranke u Vranju su demonstrativno napustili sednicu Skupštine grada jer je vladajuća većina demonstrirala silu koja staje iznad zakona i ukida demokratiju,saopštile su demokrate u saopštenju za javnost. “Odbornički mandat odlukom Gradske izborne komisije vraćen je Igoru Andonovu, u skladu sa Zakonom o lokalnim izborima. Međutim, nije dobio većinu glasova odbornika za to. Paradoks je da je odluku obrazložio Miroslav Nešić, predsednik verifikacione komisije i zamenik šefa odborničke grupe SNS-a, naglasio da je tako po Zakonu i pozvao odbornike da ga podrže, a onda odbio da glasa za svoj predlog, kao i ostali odbornici iz njegove stranke, SPS i JS. U atmosferi diktature i tiranije većine, Demokratska stranka neće učestvovati. Ne radi se o pojedincu, on čak i nije iz naše stranke, radi se o pravu svakog građanina na pravdu, poštovanje zakona i demokratiju. U parodiji demokratije mi nećemo učestvovati,”navodi se u saopštenju GO DS-a u Vranju.

Trenutno nema komentara u vezi Saopštenje DS-a u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?