Saopštenje PUPS-a

Objavljeno May 17, 2018 Nema komentara

Gradski odbor PUPS-a  ocenjuje da je politička situacija u gardu stabilna  što je osnovni preduslov da gradska vlast uspešno realizuje  zadatke koje je na izborima  dobila od ogromne većine  gradjana.Vladajuća koalicija,na čelu sa Srpskom naprednom strankom, u stalnom kontaktu sa gradjanima , sagledava  njihove  potrebe i  interese grada u celini  i prema tome usmerava svoje aktivnosti.Pri  tome  se prihvata  svaki dobronamerni  i  konstruktivni  predlog ,pa i oštra,ali argumentovana kritika.   U  tom smislu, parlamentarnoj opoziciji dostupna je potpuno skupštinska govornica  za sve vrste kritika  i stavova.Otuda je zajedničko saopštenje  takozvane  vranjske opozicije   čisto  politikanstvo. U ime  kojih  gradjana  ta opozicija traži  ostavku  gradonačelinika,zavodjenje privremenih mera   i  vanredne izbore  kada se zna njihov   katastrofalni  rezultat  na  poslednjim    izborima u Vranju.Začudjuje njihovo  kratko  pamćenje,jer  su  takoreći  juče  na lokalnim izborima u Beogradu  i drugim mestima u Srbiji   zbrisani sa političke scene.Dakle,relevantnost  bilo koje političke stranke dobija   se na  izborima.  PUPS, takodje, osudjuje i odbacuje svaku kritiku  koja proističe  iz mrske zloće i pakosti  što dolazi  sa nekih portala poput portala  Vranjske.Bez  trunke lepog ponašanja i  pristojnog  vaspitanja,pogrdno  i sa  omalovažavanjem   ovaj portal govori  i piše  o najvišim  gradskim  funkcionerima  šireći na taj način nekulturu  i defetizam.Vodjeni  ličnim nezadovoljstvom,profesionalno  nemoćni , ovi  sejači mržnje  drže   se već   vidjene parole – Što gore,to bolje! Pitamo  se za  koga je to bolje !? Za gradjane,svakako,ne , uveren je PUPS.

Trenutno nema komentara u vezi Saopštenje PUPS-a. Možda želite da dodate Vaš komentar ?