Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Amerikanac čije je telo 98 odsto prekriveno tetovažama

Objavljeno u Zanimljivosti

Objavljeno January 27, 2013 Nema komentara

AmarikanacMatt Gone  iz SAD je bio glavna zvezda Expotattoo u Venecueli.Expotattoo je susret tattoo umetnika iz celog sveta.Na ovom okupljanju u gradu Karakasu svi umetnici tetoviranja i piercinga će pokazati svoje veštine kao i neke svoje najbolje radove…..

Amerikanac Matt Gone je jedan od najistetoviranijih ljudi na svetu.Ovaj amerikanac kaže da  zahvaljujući tetovažama on se ne oseća usamljeno.Matt na sebi ima gotovo 98 % tela istetovirano.Dokle je išlo njegovo tetoviranje da je istetovirao i jezik čak i genitalije.
Jedino što Matt nije uspeo da istetovira jesu dlanovi i tabani.Čak četiri puta je pokušao to da uradi ali ni jednom nije uspeo u svojoj nameri tetoviranja.Jednostavno, koža na tim delovima tela nije mogla upiti tintu.
Inače Matt svoje telo vidi i predstavlja kao kao umetnički rad čak 80 tattoo majstora koji su ostavili svoje umeće tetoviranja na njegovom telu.On sam je jednomprilikom izjavio da se počeo tetovirati da bi sakrio neke urođene nedostatke na  svom telu.Inače Matt zvog jedne vrste bolesti odnosno veoma retkog sindroma njemu se ne razvijaju mišići na jednoj strani tela
Matt koji ima 98 odsto tela istetovirano je svoju prvu tetovažu uradio kada je imao 14 godina,tada je iscrtao na na svom licu šahovsku tablu.Nedugo zatim je na svom telu istetovirao katedralu Canterbury.Danas ovaj 98 posto istetovirani amerikanac svoje telo pokazuje kao umetnički rad i tako zarađuje za život.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Amerikanac čije je telo 98 odsto prekriveno tetovažama. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar