Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Zaostalu ćerku stavili u kavez kako bi otišli u bioskop!

Objavljeno u Zanimljivosti

Objavljeno January 30, 2013 Nema komentara

Devojcica-u-kavezSindi Patrijarhijas (33) i Edmond Gonsales (37) optuženi su za nebrigu o detetu pošto je devojčica, koja ima smetnje u razvoju, pronađena u drvenom kavezu u njihovom domu u gradu Las Cruses, u američkoj državi Novi Meksiko.

Jedna Amerikankai njen partner uhapšeni su jer su svoju osmogodišnju usvojenu ćerku zaključali u kavez kako bi otišli u bioskopsaopštila je danas policija.

Sindi Patrijarhijas (33) i Edmond Gonsales (37) optuženi su za nebrigu o detetu pošto jedevojčica, koja ima smetnje u razvoju, pronađena u drvenom kavezu u njihovom domu u gradu Las Cruses, u državi Novi Meksiko.

Kavez je bio veličine dečjeg kreveta, sa dva katanca na vratima, i u njemu se na podu nalazio dušek za krevetac, javila je agencija Frans pres.

Policija je ušla u kuću ovog para pošto je dobila dojavu da je devojčica ostavljena sama kod kuće dok je par sa tri ćerke Patrijarhijasove otišao da pogleda film u obližnjoj školi.

Izvor: Telegraf

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Zaostalu ćerku stavili u kavez kako bi otišli u bioskop!. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar