Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Udruženje „Zelena mreža Pčinjskog okruga“ podnelo krivičnu prijavu protiv odgovornih za bespravnu seču šume na planini Kozjak

Objavljeno u Društvo

Objavljeno March 06, 2013 Nema komentara

Rade VasilevUdruženje „Zelena mreža Pčinjskog okruga“ podnelo krivičnu prijavu protiv odgovornih za navodnu bespravnu seču šume na planini Kozjak, od čije prodaje prihode dele partneri – Eparhija vranjska s vladikom Pahomijem na čelu i beogradska firma „Fornet“ d. o. o. Po prijavi građana,zbog navodne nelegalne seče šume,reagovalo je Udruženje “Zelena mreža Pčinjskog okruga”. Rade Vasilev,predednik udruženja kaže da su oni protiv odgovornih lica podneli krivične prijave i obavestile o svemu sve nadležne organe. Vasilev i potpredesnik ovog udruženja Đoka Marinković kažu da ovo nije jedini slučaj nelegalne seče šuma,već da imaju dojavu da se i u Gornjoj ljubati takođe obavlja bespravna seča šume. Oni su uputili apel načelniku SUP-a Slađanu Velinoviću da reaguje u ovakvim slučajevima,na taj način što će zatražiti da se ispitaju sva vojna vozila kojim se odlazi u šumu. O ovom problem,obavešteni su i državni organi,pa se očekuje njihova reakcija.

 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Udruženje „Zelena mreža Pčinjskog okruga“ podnelo krivičnu prijavu protiv odgovornih za bespravnu seču šume na planini Kozjak. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar