Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Grad plaća kamatu kod poslovnih banaka preduzetnicima i poljoprivrednicima

Objavljeno u Društvo

Objavljeno February 26, 2014 Nema komentara

Opstina-VranjePrivatni preduzetnici i poljoprivrednici sa teritorije Vranja mogu računati na pomoć Grada jer prema najnovijoj Odluci, Grad je spreman da plaća kamatu kod poslovnih banaka preduzetnicima i poljoprivrednicima. Cilj ovakve odluke je da bi oni kreditima bez kamate razvili sopstvene proizvodnje i poslove u cilju otvaranja novih radnih mesta.”Politika Grada je takva da se na sve načine sprovodi postojeći Akcioni plan za smanjenje broja nezaposlenih. Ovim merama podsticaja preduzetništva i poljoprivrede trudimo se da otvorim nova radna mesta jer će to biti jedan od uslova za dobijanje kredita”, kaže Perica Janković, gradski većnik zadužen za privredu i preduzetništvo.
Prema njegovim rečima, privatnici koji ispune predviđene uslove moći će da konkurišu za kredit bez kamate u iznosu od 10.000 do 15.000 evra, dok je za poljoprivredna gazdinstva ovaj iznos od 2.000 do 5.000 evra.Grad će uskoro raspisati konkurs za poslovne banke koje žele da budu partner na ovom projektu.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Grad plaća kamatu kod poslovnih banaka preduzetnicima i poljoprivrednicima. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar