Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

MUP Srbije raspisao konkurs za upis 480 polaznika za upis u Centar za policijsku obuku

Objavljeno u Društvo

Objavljeno March 12, 2014 Nema komentara

PolicijaMinistarstvo unutrašnjih poslova Srbije raspisalo je konkurs za upis 480 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici za poslove policijskih službenika. Konkurs je raspisan za policijske službenike u područnim policijskim upravama i to za Policijske uprave Beograda – 210, Bora – 30, Valjeva – 40, Kikinde – 60, Požarevca – 30, Sremske Mitrovice – 30, Subotice – 30, Užica – 30 i Vranja – 20 polaznika. Rok za prijavu na konkurs je 25. mart ove godine.
Po završetku jednogodišnjeg stručnog osposobljavanja u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, budući policajci biće u obavezi da provedu najmanje tri godine na poslovima za koje su konkurisali. O svim detaljima upisa, zainteresovani se mogu informisati na zvaničnom sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku Sremska Mitrovica ili u područnim policijskim upravama. Koordinaciono telo za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu pozvalo je sve zainteresovane iz ovih opština da se prijave na konkurs koji je raspisalo Ministarstvo unutrašnjih poslova za prijem policajaca u policijske uprave u Srbiji, navodi se saopštenju tog tela. Zaposleni u kancelarijama Koordinacionog tela u Preševu i Bujanovcu pružaće pomoć zainteresovanim kandidatima iz ovih opština.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi MUP Srbije raspisao konkurs za upis 480 polaznika za upis u Centar za policijsku obuku. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar