Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Upravni odbor FK Radnički Niš nije doneo odluku o izboru Dragana Antića Recka za trenera

Objavljeno u Sport

Objavljeno May 31, 2017 1 komentar

Upravni odbor FK Radnički Niš, na sednici u utorak 30. maja, nije doneo odluku o izboru Dragana Antića Recka za trenera prvog tima, potvrdila je u izjavi za Info Vranjske Sanja Marković, portparolka niškog superligaša.Markovićeva očekuje da će Upravni odbor prelomiti oko izbora šefa stručnog štaba na narednoj sednici.„Razmatraju se i druga rešenja, pa očekujemo da će rukovodstvo kluba na narednoj sednici doneti odluku ko će voditi prvi tim Radničkog u sledećoj sezoni“, kaže Markovićeva.Portparolka niškog Radničkog ipak otkriva da je Dragan Antić, dosadašnji trener vranjskog Dinama, i dalje kandidat za novog stratega fudbalera sa Čaira.

1 Comment

Trenutno ima 1 komentar u vezi Upravni odbor FK Radnički Niš nije doneo odluku o izboru Dragana Antića Recka za trenera. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. E moj Recko a toliko sii pricao o Dinamu i sad kad je vreme za uspeh kad su ljudi stekli poverenje ti da odes zbog pare .. Pa covece sta ce tebi pare i onako ne znas ni sam koliko ih imas. Pa covece sve pare sto su u Vranju su tvoje uzmi kolko ti treba i napravi klub .. SAD ISKORISTI SANSU SA DINAMO A NE SA MERAKLIJE TAMO SU NARKOMANI OVAMO SU SVE DOMACINSKI LJUDI.. a i bice ti lepse na domacem si terenu ..u ime svih gradjana ,ne radi to ,ne gubi poverenje jer kao sto se kaze ,,BOLJE PRVI U SELO NEGO ZADNJI U GRAD”

Ostavite komentar