Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

 Počela akcija ,,Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno“

Objavljeno u Društvo

Objavljeno April 23, 2018 1 komentar

Savet za bezbednost saobraćaja grada Vranja, Tehnička škola, JP ,,Parking servis“ i Saobraćajna policija organizovali su u centru grada akciju  ,,Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno“ , u kojoj su učenici Tehničke škole delili građanima i vozačima flajere o bezbednom parkiranju.  ,,Rešavanje problema u oblasti parkiranja moguće je jedino koordinacijom i saradnjom svih relevantnih subjekata. Današnja  akcija je preventivna sa ciljem da ukaže na greške i pokaže kako izgleda pravilno parkiranje. Lokalna samouprava će nastaviti da pruža podršku svim  aktivnostima koje imaju za  cilj uvođenje reda u ovoj oblasti“, rekao je dr Dejan Tričković predsednik Supštine grada. Marjan Stanković, direktor JP ,,Parking servis“ dodao je da će ova akcija trajati pet dana, nakon čega će početi kažnjavanje za nepropisno parkiranje. ,,Veliku podršku realizaciji ovog projekta  daju učenici Tehničke škole, kao i zapošljeni u Parking servisu. Osim glavne  ovom akcijom obuhvaćene su i ulice Lenjinova, Dunavska, Beogradska i Bore Stankovića“, istakao je Stanković. Marina Simonović, učenica Tehničke škole naglasila je da današnja akcija ima za cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju, promovisanje pravilnog parkiranja  i podizanje saobraćajne kulture  na viši nivo.

1 Comment

Trenutno ima 1 komentar u vezi  Počela akcija ,,Parkiraj pravilno, parkiraj bezbedno“. Možda želite da dodate Vaš komentar?

  1. uvešćete zabranu parkiranja,e to vam je baš pametno,treba li na nebu da se parkiramo,sve radite na štetu svojih građana od kojih živite,pitaju li se šta u ovom jadnom gradu i građani,ima li javni forum,svi ljudi-sve znaju!

Ostavite komentar