Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Saopštenje opozicionih stranaka u Vranju

Objavljeno u Politika

Objavljeno September 06, 2018 Nema komentara

Mi, ”neki koji se okupljamo na stadionu” neprijatno smo iznenađeni najnovijom neistinom koju je gradonačelnik izneo u izjavi jednoj lokalnoj televiziji. Pritom, ta ista televizija nije propratila naše okupljanje ( a objavila je reagovanje – čist diletantizam), pa ostaje nejasno kako je gradonačelnik saznao da smo se mi neki okupili…
Kaže gradonačelnik da je predviđeni rok za završetak radova na stadionu novembar (sada) a na tabli na ulazu na stadion stoji da je rok za završetak radova 20. 6. 2018. godine. Ako koza laže, ne laže rog.
Zato postavljamo još nekoliko pitanja gradonačelniku:
1. Koji je zaista rok za završetak radova u ulici Jovana Jankovića Lunge i kako to da se ulica duga 300 metara radi tri meseca?
2. Kako ćemo se izboriti sa najezdom glodara i insekata nakon poplava, kada je poništena javna nabavka za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju koju su raspisali? Ko je kriv za nameštanje tendera i hoće li odgovarati? On bi kao lekar trebalo da zna kakvu to opasnost donosi za zdravlje Vranjanaca.
3. Dragana Mirković je na koncertu rekla da peva besplatno, a gradska vlast je objavila da koncert košta najpre 15.000 evra, a potom upola manje? U čijem je džepu završio taj novac?
Nećemo ovoga puta pominjati raskopane trotoare u ulici Iva Lola Ribara, ni da sestre i lekari u majcama SNS čiste bolnički krug što je protivzakonito, niti ćemo ponavljati da je ovo najgora vlast u istoriji grada.
Zato obećavamo da ćemo u novembru, kada istekne i dodatni (ko zna koji po redu) rok za završetak Gradskog stadiona, doći na međunarodnu utakmicu. Sigurni smo da je neće biti i da stadion neće biti završen, kao što smo sigurni i da grad nikada nije bio u gorem stanju.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Saopštenje opozicionih stranaka u Vranju. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar