Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Gradonačelnik Vranja posetio polaznike “Maštolenda”

Objavljeno u Društvo

Objavljeno October 10, 2018 Nema komentara

Na devetim Sportskim susretima korisnika dnevnih boravaka za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju južne i jugoistočne Srbije koje je održano u Aleksincu, prvo mesto osvojila su deca i omladinci sa smetnjama u razvoju dnevnog boravka „Maštolend“ u Vranju. Tim povodom, Dnevni boravak „Maštolend“ JU Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju posetio je gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković I gradska većnica za socijalna pitanja Danijela Milosavljević. Čestitajući im na uspehu gradonačelnik dr Milenković je istakao da je ponosan na ,,Maštolend” i rezultate koji postižu.,, Grad Vranje nastaviće u narednom periodu da vam pruža podršku. Stvorili smo sve uslove, kako bi vaš boravak bio prijatniji”, rekao je gradonačelnik dodajući da je obezbeđen lift, što olakšava rad, i da je ustanova priključena na sistem daljinskog grejanja.

Na poseti i podršci koju lokalna samouprava pruža Centru za razvoj usluga socijalne zaštite zahvalila se direktroka Ivana Tasić.

 Dnevni boravak „ Maštolend “ Vranje, predstavlja svojevrsnu drugu kuću za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju, gde uz neformalno obrazovanje stiču neophodne veštine za svakodnevne aktivnosti. Deca su zadovoljna I srećna zbog svog boravka ovde a posebno se raduju ovakvim takmičenjima. Učesnici na takmičenju u Aleksincu koji su osvojili zlatne medalje istakli su da je za njih najvažnija igra I druženje sa drugom decom.

Gradonačelnik dr Milenković i gradska većnica Danijela Milosavljević obišli su i  Prihvatilište za odrasla i stara lica, u kojem trenutno boravi 27 korisnika. 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Gradonačelnik Vranja posetio polaznike “Maštolenda”. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar