Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Prijem za Slađana Stojanovića Frenkija

Objavljeno u Kultura

Objavljeno October 09, 2018 Nema komentara

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković priredio je prijem za Slađana Stojanovića Frenkija, koji je dobio nagradu KRAF-a ,,Tori Janković“.”Ovaj prijem nije organizovan samo zbog najnovije nagrade našeg sugrađanina, već i zbog rezultata koje autor ostvaruje godinama u kontinuitetu na polju filmske umetnosti” izjavio je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković. On je čestitao Stojanoviću na osvojenom priznanju I rekao da se na ovaj način najbolje predstavlja grad. Sa velikim zadovoljstvom kao lokalna samouprava podržavamo festival “Dokument”, koji godinama organizujete u našem gradu.Opredelili smo i ove godine novac za njegovu realizaciju, a nastavićemo i dalje da podržavamo vaš rad – rekao je Milenković.

Sladjan Stoja nović se zahvalio na prijemu I rekao da je ovo dokaz da grad brine o filmskim stvaraocima. “Velika je čast i privilegija naći se među dobitniima nagrade “Tori Janković” i to je dokaz daneko obraća pažnju i na to šta se dešava na polju filmske umetnosti na jugu Srbije. Što se tiče našeg domaćeg festivala “Dokument”, mogu evo već sada da najavim da će biti održan u Vranju od 30. novembra do 3. decembra petnaesti put zaredom. Publika će imati priliku da vidi najbolja i najnovija ostvarenja iz regiona, Hrvatske, BiH, Makedonije, Crne Gore i Srbije, uz učešće uglednih filmskih stvaralaca, kao što je bilo i do sada – rekao je Stojanović.

Gradska većnica za kulturu Zorica Jović kazala je da su Stojanovićeve nagrade “dokaz da se vrednuje kvalitet, rad i trud.“ Festival “Dokument” zaslužuje još veću pažnju i podršku, a još mi je draže da će vam nagrada “Tori Janković” upravo biti uručena ne predstojećem festivalu u našem gradu “rekla je Zorica Jović.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Prijem za Slađana Stojanovića Frenkija. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar