Saopštenje PUPS-a

Objavljeno October 25, 2018 Nema komentara

Gradski odbor  PUPS-a  u  Vranju  je sa velikim odobravanjem,olakšanjem i optimizmom primio izjavu predsednika Srbije,Aleksandra Vučića, da će sa desetine miliona evra iz državne kase  pomoći finansijsku konsolidaciju vranjskog budžeta.To je dragocena finansijska  infuzija  za naš grad.Predsednik,Aleksandar  Vučić, time pokazuje i dokazuje  veliku spremnost  države  da finansijski stabilizuje Vranje  stvarajući time osnovni preduslov  da grad brže krene  u ekonomski razvoj i izlazak iz nepovoljnog stanja  prouzrokovanog   razornom  tranzicijom   kada je potpuno devastirana  vranjska privreda.Vranje će time, nesumnjivo, postati bolje mesto za život i privlačnije za mnogobrojne mlade stručnjake  koji će se posle završetka fakulteta  vraćati u svoj zavičaj.Istovremeno, ito će i penzionerima olakšati  socijalnu situaciju  zbog toga što su i dalje primorani da  izdržavaju i pomažu svoju decu jer je penzija  u mnogim porodicama često jedini finansijski prihod. Gradimir Jovanović,predsednik Gr.odbora.

Trenutno nema komentara u vezi Saopštenje PUPS-a. Možda želite da dodate Vaš komentar ?