Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Superligaši sa područja Pčinjskog okruga igraju mečeve jedanaestok kola ovogodišnjeg šampionata

Objavljeno u Sport

Objavljeno October 05, 2018 Nema komentara

Superligaši sa područja Pčinjskog okruga igraju mečeve jedanaestok kola ovogodišnjeg šampionata. Radnik u Surdulici dočekuje ekipu Spartaka iz Subotice sa puno optimizma da će baš protiv Subotičana osvojiti važne bodove. Susret između radnika i Spartaka igra se na Gradskom stadionu u Surdulici u subotu 6. oktobra sa početkom u 16 sati.

Vranjski Dinamo ima teško gostovanje u Beogradu protiv domaće ekipe Čukaričkog. Ovaj susret na programu je u subotu 6. oktobra na stadionu na Banovom brdu i počinje u 19 sati.

U Zoni “Jug” na programu je osmo kolo jesenjeg dela šampionata. Vranjska Banja putuje u Gornju Stopanju kod Leskovca gde će odmeriti snage sa domaćim Jedinstvom, u nedelju 7. oktobra u 15 sati, a u ovom kolu gost je i Mladost iz Bosilegrada u Pirotu protiv domaćeg Jedinstva, takođe u nedelju 7. oktobra u 11 sati. Pčinja u Trgovištu dočekuje ekipu Balkanskog iz Dimitrovgrada u subotu 6. oktobra u 15 sati, a Morava će u Vladičinom Hanu ugostiti ekipu tanaska Rajića iz Pirota u subotu 6. oktobra u 15 sati.

U Super “B” ligi Istok – Zapad, Rukometni klub Vranje 1957 putuje u Novu Varoš na utakmicu sa domaćim Zlatarom u nedelju 7. oktobra u 19 sati, a u četvrtom kolu Prve futsal lige, Klub malog fudbala Vranje gost je Novom Pazaru u subotu 6. oktobra u 18 sati.

U drugom kolu Prve lige Srbije za odbojkašice, Ženski odbojkaški klub Vranje igra u Valjevu protiv domaće istoimene ekipe, u subotu 6. oktobra, kada će nastupiti u Hali sportova u ovom gradu sa početkom u 20 sati. 

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Superligaši sa područja Pčinjskog okruga igraju mečeve jedanaestok kola ovogodišnjeg šampionata. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar