Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Četrnaesto kolo Super lige Srbije u fudbalu obeležili su porazi klubova sa područja juga Srbije

Objavljeno u Sport

Objavljeno November 01, 2018 Nema komentara

Četrnaesto kolo Super lige Srbije u fudbalu obeležili su porazi klubova sa područja juga Srbije. Vranjski Dinamo je kao domaćin u Surdulici izgubio meč sa Proleterom iz Novog Sada rezultatom 4:2 i nastavio seriju loših rezultata. Vranjanci nisu mogli da se suprostave odličnim Novosađanima, pa se pokazalo da je trener Dinama Dragan Antić bio u pravu kada je procenio da će meč sa Proleterom biti najteži za njegov tim u aktuelnom šampionatu. Posle ovog poraza Dinamo je i dalje na poslednjem šesnaestom mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova.

 Surdulički Radnik je u Novom Sadu protiv domaće Vojvodine pretrpeo minimalan poraz od 1:0, ali se Surduličani nisu obrukali na stadionu Karađorđe, već su bili ravnopravan protivnik sa šansama da izbore povoljniji rezultat. Posle ovog kola Radnik zauzima četrnaestu poziciju na tabeli sa 12 osvojenih bodova.
Naredno petnaesto kolo Super lige biće u znaku lokalnog derbija Pčinjskog okruga, jer će mu subotu 3. novembra u Surdulici Radnik dočekati vranjski Dinamo, u meču koji je izuzetno značajan za obe ekipe. Meč između Radnika i Dinama na programu je u 16 sati na Gradskom stadionu u Surdulici.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Četrnaesto kolo Super lige Srbije u fudbalu obeležili su porazi klubova sa područja juga Srbije. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar