Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Saopštenje SDS-a

Objavljeno u Politika

Objavljeno November 06, 2018 Nema komentara

Gradski odbor SDS Vranje najoštrije osuđuje brutalan fizički napad na predsednika i potpredsednika GrO NS u Vranju i poziva na najoštriju osudu od strane javnosti, kao i na energičnu reakciju policije i pravosuđa.
Arogancija, bahatost i neprestana demonstracija sile i nasilja postale su prepoznatljivi model ponašanja SNS u celoj zemlji a verbalni nasrtaji i fizičko zlostavljanje njihov način izražavanja. Fizičkim nasiljem od strane članova SNS-a nismo iznenađeni. Samo je bilo pitanje trenutka kada će pući i onako već prenaduvan balon njihove arogancije i osećaja nedodirljivosti. Pozivamo nadležne policijske i pravosudne organe da najozbiljnije pristupe svom poslu i da vinovnike ovog varvarskog čina, a koji su poznati javnosti, uhapse i procesuiraju kako bismo zaista videli da živimo u pravno uređenoj državi, koja kriminalce hapsi a poštene građane štiti. Ukoliko do toga ne dođe znaćemo sa sigurnošću da danas živimo u neofašističkoj diktaturi gde nedodirljive razularene mase mogu, na sred ulice i pred mnoštvom svedoka da linčuju političke neistomišljenike bez ikakvih posledica.
Ovakvo destruktivno ponašanje naš grad ne pamti. Politički konflikti se ne smeju rešavati ovakvim primitivizmom. To je atak na demokratiju za koju se naše društvo godinama bori. Ovim činom se uliva strah kod naših sugrađana što je očigledno i cilj ove vlasti.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Saopštenje SDS-a. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar