Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube

Naselje Čerenac posle 15 godina dobija vodu

Objavljeno u Društvo

Objavljeno December 04, 2018 Nema komentara

Naselje Čerenac posle 15 godina dobija vodu. Stanari naselja Čerenac već 15 godina žive bez struje, vode i kanalizacije usled dugogodišnjeg spora oko zgrada koje je izgradio Jumko.Radovi su počeli pre 5 dana a stanari će biti privremeno priključeni na vodovodnu mrežu zbog sudskih sporova koji se vode. Direktor Vodovoda Goran Djordjević kaže da se trenutno izvode prilazni radovi ka zgradama a za nekoliko dana radiće se I unutar zgrada. Vrednost radova je 3,5 miliona dinara a tim novcem biće obezbedjeno oko 50 priključaka. Stanari su dobili mogućnost plaćanja na 24 mesečne rate priključak za vodu koji košta 24 000 dinara. Radovi bi trebalo da budu završeni za 15 dana kada će I stanari naselja Čerenac dobiti vodu, rekao je Djordjević. 

  “Ovo je poseban dan za ove ljude koji će nakon 15 godina dobiti vodu”, rekao je narodni poslanik Slaviša Bulatović. “Ova vlast se pokazala kao odgovorna jer smo pronašli zakonsko rešenje da ovi ljudi privremeno dobiju vodu dok se ne reši sudski spor. Bilo je dosta problema I mi smo kucali na sva vrata I borili se 2 godine da ovim ljudima obezbedimo vodu, dodao je narodni poslanik koji se nada da će I sudski spor uskoro dobiti epilog kako bi problem sa vodosnabdevanjem bio trajno rešen. 

Predstavnik stanara naselja Čerenac, Mile Dinov izrazio je veliko zadovoljstvo I zahvalnost što će konačno oko 35 porodica dobiti vodu, jer je jako teško živeti bez vode u 21.veku.

Nema komentara

Trenutno nema komentara u vezi Naselje Čerenac posle 15 godina dobija vodu. Možda želite da dodate Vaš komentar ?

Ostavite komentar